Çalımbay'dan flaş karar!

Rıza Çalımbay o panele katılmayacak

Çalımbay'dan flaş karar!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay 8-10 Ocak'ta düzenlenecek olan Pro Lisans Gelişim Semineri - Futbol Endüstrisi Forum ve Sergisi (FIFEX)'nde bir panelde konuşmacı olarak yer alacaktı. Çalımbay'ın katılacağı panelde Emre Belözoğlu ve Mecnun Otyakmaz ile birlikte konuşacağı açıklanmıştı. Çalımbay'ın bu panele katılmama kararı aldığı öğrenildi.

Haber61 yazarı Levent Tan'ın 19 Aralık'ta yazdığı "O panele katılma Rıza Hocam" başlıklı yazısı (Okumak için tıklayın) sonrası gündem olan panel için Çalımbay'a sıkça katılıp katılmayacağı sorulmuş ve tecrübeli teknik adam katılacağını açıklamıştı. Konuyla ilgili Haber61'e bugün açıklamada bulunan Çalımbay, Belözoğlu ve Otyakmaz ile düzenlenecek olan panele katılmayacağını söyledi.  Çalımbay " O panele katılmayacağım. Ancak o seminerde başka bir panelde yer alacağım" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor