Cahit Erdem: Trabzon'da futbol adına bir şey yapılmadı

Cahit Erdem, Trabzon'da 6 sahanın yok edildiğini söyledi

Cahit Erdem: Trabzon'da futbol adına bir şey yapılmadı
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor kongresinde başkan adayı Ahmet Ağaoğlu'nun listesinde yer alan ASKF Başkanı Cahit Erdem Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Erdem şöyle konuştu;

Geçmişten beri söylemimiz Trabzonspor öz kaynaklarına, altyapıya yönelip buradan yetişen oyunculara şans tanınsın. Belki şampiyon olamayız ama şampiyon olacak kadar mücadele ruhu yüksek bir takım yaratabilirizdi. Tüzük eksikliği var. bunun için çalışma yapılması gerekiyordu. Yine kurumsal çalışmalar yapılması gerekiyordu. Bana da teklif gelince faydalı olabileceğimi düşündüm ve aday oldum. Kongreye katılım istediğimiz düzeyde olmasa da Trabzonspor için tekerlekli sandalyeyle bile oy kullanan arladaşlarımız oldu. Göreve gelince mutlaka bu delege yapısını ve tüzüğü daha modern hale getirmeliyiz. Trabzonspor hiçbir grubun ve kişinin güdümünde olmayacak kadar büyük bir kulüptür. Amatörün, altyapının sesi olmaya çalışacağız. Güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Son yıllarda bütün taraftarlar gördü ki, kendi oyuncularımızla bir yere gelebiliyoruz.Geçmişte yapılan oyuncu satışlarından yine en çok yerli oyuncularla kazandık. Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir'in yanına altyapıdan yetişen oyuncuları katarak güzel şeyler oluşabileceği düşüncesindeyim.

Trabzon'da spor yatırımları yeterince yapılsa da özellikle EYOF kapsamında tesisler yenielense de futbol adına bir şey yapılmadı. Geriye baktığımızda 6 tane sahamız yok oldu. Futbolcu yetiştireceğiz ama kulüplerimiz idman yapacak saha bulamıyor. Semt sahaları düşüncemiz var burada belediye başkanlarına ve valimize çok iş düşüyor. Çocukları gençleri madde bağımlılığından spor a çekerek kurtaracağız. Bu konularada gelecek yıllarda daha iyi işler olacağını düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor