Bülent Korkmaz: "Trabzonspor'u tebrik ederim"

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Bülent Korkmaz: "Trabzonspor'u tebrik ederim"

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz maç sonu açıklamalarda bulundu. 

Korkmaz, "Oyuncularımı kutluyorum. Maça çok iyi başladık. Golü de bulduk, ta ki penaltıdan yediğimiz gole kadar herşey iyiydi. Golü yedikten sonra oyun ortadaydı. Genelde pozisyon yaratmaya çalışan taraftık. Trabzonzonspor'u da kutluyorum. Onlarda iyiydiler. Oyuncularımı ve taraftarımı kutluyorum. Kazanamıyorsan bizim için kaybetmemekde önemli. Bizim gibi takımlar için 1 puan iyidir. Hele de Trabzonspor'dan 1 puan almak iyidir." dedi.

VAR sistemi hakkında da konuşan genç teknik adam, "VAR olması gerekli bir şey. Hakemler sahada hata yapabilir. Sadece biraz daha akıcı olması gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor