Bu akşam da VAR'da mısın Göksel Gümüşdağ?

Alanyaspor Trabzonspor maçı öncesinde tüm dikkatler maçın hakemine çevrilmiş durumda. Bordo mavililer ayrıca Göksel Gümüşdağ'a karşı tek yumruk olmuş durumda

Bu akşam da VAR'da mısın Göksel Gümüşdağ?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor bu gece şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkacak ve Alanyaspor deplasmanında galibiyet arayacak.

Bu karşılaşmada tüm dikkatler hakem Atilla Karaoğlan ve ekibinde olacak.

Hafta başında yapılan skandal hakem atamaları sonrasında hakem Hüseyin Göçek’in Ankaragücü Başakşehir maçında ev sahibini doğrayarak İstanbul ekibinin başkanı Göksel Gümüşdağ’a bedel ödemesi sonrasında futbolseverlerde büyük bir kuşku hakim.
Hakemliği bitmek üzere olan Hüseyin Göçek’i ipten alan ve hakemler üzerinde büyük bir etkisi olduğu konuşulan Gümüşdağ’ın hakem atamalarına da müdahale ederek ligin tecrübesiz hakemlerinden Atilla Karaoğlan’ı şampiyonluk yarışındaki rakibi Trabzonspor’un maçına gönderdiği ve bir skandala daha imza atmak üzere olduğu öne sürülmüştü.

Sosyal medyada ve Trabzonspor camiası da bu iddialara sessiz kalmayarak Türk futbolunu yeni bir kaosa sürükleyen Gümüşdağ’a karşı tek ses oldu.

YİNE VAR’DA MISIN?

Bugünkü karşılaşma öncesinde Gümüşdağ’ın hakemlerle VAR odasında verdiği görüntüler yeniden paylaşılarak “Yine VAR’da mısın Gümüşdağ” şeklinde tepkiler geldi.

Alanyaspor Trabzonspor maçında tüm gözler hakemin üzerinde olacakken herhangi bir olumsuzluğun baş sorumlusu olarak Gümüşdağ görülüyor.

Bu akşam da VAR'da mısın Göksel Gümüşdağ?

Bu akşam da VAR'da mısın Göksel Gümüşdağ?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler