Bongonda'dan Trabzonspor'a mesaj var!

Trabzonspor'un eski futbolcularından Bongonda geri dönüş mesajı verdi

Bongonda'dan Trabzonspor'a mesaj var!

Gervinho'nun sezonu kapatmasının ardından Trabzonsporlu taraftarlar, bu bölgeye yapılması planlanan transfer için yönetimlerine sosyal medyadan öneride bulundu.

Trabzonsporlu taraftarlar, eski oyuncuları Theo Bongonda'nın tekrar kadroya katılmasını istedi. Bazı taraftarlar, Belçikalı oyuncuya da mesaj atarken bu mesajlar Bongonda tarafından beğenildi.

Bu gelişme üzerine Bongonda sosyal medyadan Türkçe mesaj yayınladı. Yetenekli futbolcu "Sevgili Trabzonspor fanatikleri, bana devam eden desteğiniz için teşekkür ederim. Sizlere geri dönmek için verdiğim sözü yerine getireceğimden emin olabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

bongonda

Theo Bongonda, Rıza Çalımbay döneminde Trabzonspor'da şans bulamamıştı. Belçikalı oyuncu, Trabzonspor kariyerinden sonra Zulte Waregem'de çıkış göstermiş ve Genk'e transfer olmuştu.

Bongonda'dan Trabzonspor'a mesaj var!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor