Trabzonspor Beşiktaş'a konuk oluyor! İşte muhtemel 11

Trabzonspor, Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak. Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler ve daha fazlası haberimizde.

Trabzonspor Beşiktaş'a konuk oluyor! İşte muhtemel 11

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Rizespor ve Kasımpaşa maçlarından mağlup ayrılan bordo mavililer, Beşiktaş deplasmanında kazanarak moral bulmak istiyor.

Beşiktaş - Trabzonspor maçını Arda Kardeşler yönetecek. Yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Süleyman Özay yapacak. Dördüncü hakem ise Turgut Doman olacak.

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 4 Şubat Pazar günü Beşiktaş Tüpraş Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 19.00'da başlayacak.

Beşiktaş - Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - Trabzonspor mücadelesi Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

trabzonspor-pasa-1.webp

Trabzonspor'da 6 eksik var

Bordo mavili takımda sakatlığı bulunan Benkovic, Hüseyin Türkmen, Orsic, Afrika Kupası'nda bulunan Pepe ve Onuachu ile kadro dışı bırakılan Umut Bozok Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek:

Trabzonspor son 4 maçta 11 puan kaybetti

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de oynadığı Antalyaspor maçından 1 puanla ayrılırken; Galatasaray, Rizespor ve Kasımpaşa maçlarından mağlup ayrılan taraf oldu.

Beşiktaş'ta da işler yolunda gitmiyor

Fernando Santos yönetiminde çıktığı ilk maçı kazanan Beşiktaş, ligde oynadığı son 3 maçta 7 puan kaybı yaşadı. Siyah beyazlılar son olarak Sivasspor'a 1-0 mağlup olmuştu.

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 138. randevu

Trabzonspor, ezeli rakibi Beşiktaş ile daha önce 137 kez karşı karşıya geldi. Bordo mavililer söz konusu maçlardan 47 galibiyet ve 36 beraberlik elde ederken, 54 kez sahadan mağlup ayrıldı.

avci-ts-pasa.webp

Trabzonspor son 10 maçta sadece 1 kez kaybetti

Trabzonspor, Beşiktaş ile rakip olduğu son 10 resmi maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederken, sadece 1 kez kaybeden taraf oldu. İki takım arasında oynanan son mücadeleyi Trabzonspor 3-0 kazanmıştı.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Trabzonspor'un Beşiktaş maçına Uğurcan Çakır, Mehmet Can, Baniya, Fernandez(Denswil), Eren, Berat, Mendy, Visca, Bardhi, Trezeguet ve Enis Destan ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler