Beşiktaş'tan flaş Burak açıklaması

Mahmutyazıcıoğlu "Burak'la ilgileniyoruz ama..."

Beşiktaş'tan flaş Burak açıklaması

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve siyah beyazlılarla anılan Burak Yılmaz konusunda açıklamalarda bulundu.

Mahmutyazıcıoğlu şöyle konuştu;

"Burak Yılmaz'a olumlu bakıyoruz"

Şenol Güneş asla bir oyuncuda ısrar etmez. Mevki söyler o. Değerlendirme yapar. Burak Yılmaz'ı da ona sorduk .Trabzonspor camiası bizim kardeş camiamız. Onlara sormadan, helalleşmeden onların oyuncusunu almayız. Bunu bilsin herkes. Şu anda imzaya dökülmüş bir anlaşma yok. Hocanın olumlu referansı var. Biz de olumlu bakıyoruz. Ancak biz yasa gereği yerli oyunculara euro veremiyoruz. Zaten Messi de gelse biz 4,5 milyon euro veremeyiz. Yurt dışından alabileceğimiz herhangi bir forvet şu an Burak'tan daha kaliteli olamaz. Kendisiyle ilgileniyoruz ancak bitmiş bir şey yok. Trabzonspor ile helalleşmeden Burak ile görüşmeyiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor