Beşiktaş maçını böyle yorumladı "Trabzonspor'un zirvede olmasını gösteren işaretler..."

Beşiktaş - Trabzonspor maçı sonrası bordo mavili takıma övgü geldi.

Beşiktaş maçını böyle yorumladı "Trabzonspor'un zirvede olmasını gösteren işaretler..."

Spor yorumcusu Tümer Metin, Beşiktaş Trabzonspor maçını yorumladı. 

Metİn "Trabzonspor'un attığı birinci gol, bir plan golü. Vida'ya Dünya Kupası falan oynadı diyoruz da... Vida - Welinton eşleşmesi de inanılır gibi değil. Maçın içinde bir pozisyon oldu Rosier ve Nwakeme arasında. Rosier savaştı, didindi topu aldı, Weliton'a verdi. Welinton topu ileriye vurdu. Bir daha rakibin peşinden koşmak zorundasınız" diye konuştu ve sözlerine şu şekilde devam etti:

'ZİRVEDE OLMASINI GÖSTEREN İŞARETLER' 

"Trabzonspor, ligin en çok gol atan takımı, en çok şut atan takımı, en çok isabetli şut atan takımı. Rakip ceza sahasında topla buluşan takım, namağlup bir takım. Bunlar bir takımın zirvede olmasını gösteren işaretler."

'BEŞİKTAŞ MAÇINDAKİ PLANI TUTTU' 

"Trabzonspor çok mu iyi oynadı? Bu haftaya kadar daha iyi maçlarına şahit olmuştuk. Oyunun daha fazla hakimi olduğu maçları görmüştük. Beşiktaş'a karşı nasıl oynaması gerekiyorsa, Abdullah hocanın planı doğrultusunda öyle oynadı Trabzonspor. Trabzonspor'un Beşiktaş maçındaki planı tuttu. Dolmabahçe'de 4-5 pozisyon bulabilirsiniz. Trabzonspor da bu kadar buldu. Bulabildiğini de gol yaparsın."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor