Beşikdüzü Trabzonspor'un şampiyonluğunu bekliyor

Trabzon'da her ilçede olduğu gibi Beşikdüzü'nde de Trabzonspor'un şampiyonluğu için hazırlıklara şimdiden başlandı

Beşikdüzü Trabzonspor'un şampiyonluğunu bekliyor

Trabzonspor, Süper Lig'de açık ara şampiyonluğun en büyük favorisi haline gelince Trabzon'da da büyük bir heyecan yaşanıyor.

Kentin her ilçesinde şimdiden şampiyonluk hazırlıkları başladı. Beşikdüzü'nde de şampiyonluk inancı ve heyecanı tüm ilçeyi sararken tüm sokaklar bordo mavi bayraklarla donatıldı. Beşikdüzü Gençler ilçeyi şampiyonluk kutlamalarına şimdiden hazırlarken heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 

Besikdüzülüler Grubu da yaptıkları açıklama ile şampiyonluğa olan inançlarının tam olduğunu dile getirerek sabırla beklediklerini dile getirdi.

İşte o açıklama;

Bir şehir bekliyor, özlemle hasretle bekliyor.
Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, seni beklediğimiz kadar (ŞAMPİYONLUK )

Trabzon'un batıya açılan kapısı Beşikdüzü ilçemizde BEŞİKDÜZÜLÜ GENÇLER tarafından ilçe baştan sona bordo mavi bayraklarla süslenmeye başlandı. Bu süslemeler esnasında görüldüki ŞAMPİYONLUK inancı yaşlısı genci kadını erkeği bir şehrin tüm kesimine sirayet etmiş artık kavuşmaların en büyüğüne olan inanç gün geçtikçe daha da artarak mutlak sona ŞAMPİYONLUĞA kenetlenmiş.

Artık demir almak günü gelmişse zamandan, Şampiyonluğa giden bir gemi kalkar AKYAZI'DAN. Milyonlarca inanmış yolcusuyla alır yol bu kalkış başka, haram saltanatlar son bulur. Bir şehir artık biliyor, heba edilen yıllara nispet biliyoruz her geçen gün bir öncekinden zor az daha sabret."

Beşikdüzü Trabzonspor'un şampiyonluğunu bekliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor