Berat Albayrak iddialarına sert cevap geldi: Trabzonspor düşmanları iş başında

Trabzonspor'un son günlerde yaşadığı sıkıntılı durumu fırsata çevirmeye çalıştılar.

Berat Albayrak iddialarına sert cevap geldi: Trabzonspor düşmanları iş başında

Trabzon Büyükşehir belediyesi, Trabzon'da yaşanan Ünal Karaman krizinden sonra ortaya atılan iddialara cevap verdi. Hazine Bakanı Berat Albayrak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun isimlerinin karıştırılmak istendiği iddialara bir deklarasyonla cevap verildi. Sosyal medyada Fenerbahçeli hesapların Trabzon şehrini ayağa kaldırıp Trabzonspor'u karıştırmak için uğraş verdiği öne sürüldü. Trabzonspor Kulübü yönetimi bu hesaplarla alakalı yasal işlem başlattığı gelen bilgiler arasında. İşte yayınlanan o bildiri;

Trabzonspor düşmanları trol hesaplar üzerinden bordo mavili camiadaki birlik ve beraberliği bozabilmek için ellerinden geleni yapıyor!

İŞTE GERÇEKLER

Trabzonspor'da teknik direktör değişikliği yaşandı. Tamamen Trabzonspor Kulübü içinde bir olay yaşandı. Bu, ne ilk ne de son teknik direktör değişikliğidir.

Trol hesaplar, Trabzonspor'un ekonomik bataktan düzlüğe çıkabilmesi için her şeyi yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan intikam alabilmek için bu durumu fırsat bildi!

Trol hesaplardan üzerinden kamuoyuna, teknik direktör değişikliğinin siyasi bir karar olduğu şeklinde ahlak dışı yalanlar pompalandı! Hedefleri, şampiyonluğa giden Trabzonspor'u karıştırmak, Trabzonspor'u bataktan kurtaran Bakan Albayrak'tan intikam almaktı!

Oysa, fanatik Trabzonsporlu olan ve Ünal Karaman'a samimi duygular besleyen Berat Albayrak'ın bu gelişmelerden hiç bir şekilde önceden haberi olmadı. Bakan Albayrak, bir taraftar olarak yaşananları medyadan takip etti.

 Bakan Albayrak, Trabzonspor'un hiç bir zaman iç işleyişine karışmadı. Sadece, Trabzonspor yönetimi hangi konuda kapısını çalarsa yardımcı oldu. Öyle bir yardımcı oldu ki, iflas etti denilen kulüp, yeniden şampiyonluk yarışına girişti.

Trol hesaplar, Trabzonspor camiası içinde kardeş kavgası çıkarabilmek için yine teknik direktör değişikliğini kullanmak istedi.

"İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ünal Karaman'ı ikna edebilmek için uçağa bindi, Trabzon'a gidiyor" yalanı kısa sürede kamuoyuna yayıldı!

Oysa, bu yalan trol hesaplar üzerinden kamuoyuna servis edildiğinde, Bakan Soylu CNN Türk'te canlı yayındaydı ve memleket meselelerini değerlendiriyordu.

Trol hesapların bu yalan ve iftiralarına, İstanbul yerel basını sık sık ortaklık etti. Hedef belli, şampiyonluğa giden Trabzonspor'u durdurmak, camia içinde kardeş kavgası çıkarmak!

Trabzon'un iki bakanı, Trabzonspor camiasının iki büyük değerini Trabzonspor üzerinden bir birine düşürmek istediler. Bakan Albayrak ile Trabzon'un ve Trabzonspor'un arasını açmak istediler. Buna asla müsaade etmeyeceğiz.

Şimdide, Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Trabzonspor'un başına geçeceği yalanını kamuoyuna pompalıyorlar. Hedef belli, Şenol Güneş'in Milli Takım'dan ayrılmasını başarmak ve Milli Takım ile EURO 2020’ye kendi istedikleri teknik adamı getirmek!

Fenerbahçe, 2010-2011 sezonunda Trabzonspor’a karşı şike operasyonunu DEVRE ARASINDA ‘Trabzonspor’un penaltıları incelenesin’ iddiasıyla başlatmıştı.

Yine Fenerbahçe, yine devre arası, yine ahlak dışı işler! Ama başaramayacaklar! 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor