"Benim olmadığım dönemde Trabzonspor'un şampiyonluğu yok!"

Özkan Sümer bunu ilk kez söyledi

"Benim olmadığım dönemde Trabzonspor'un şampiyonluğu yok!"

Trabzonspor'da futbol oynayan, teknik direktörlük yapan, başkanlık görevini üstlenen ve daha bir çok kademede görev yapan Özkan Sümer, Haber 61 TV'de katıldığı canlı yayında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sümer bugüne kadar hiç dillendirmediği bir konuyu da Haber61 TV ekranlarında söyledi. Efsane isim "Benim olmadığım hiç bir dönemde Trabzonspor'un şampiyonluğu yok" dedi.

Haber61 TV'de canlı yayın esnasında taraftarların sorularını yanıtlayan Sümer, bazı sert eleştirilere de şu şekilde yanıt verdi " Ben olmadığım hiçbir dönemde Trabzonspor’un şampiyonluğu yok. "Kendini değer olarak sunuyor" diye düşünülür kaygısıyla bugüne kadar hiç söylemedim. Görev yaptığım dönemlerde 72 tane profesyonel olmuş ve 11'i milli takımda oynamış oyuncum var. Bunların yetişmesinde tabiki beraber çalıştığımız Sadi gibi, Turgut gibi, metin gibi diğer hocalarında katkıları var. Sorumlu olduğum dönemlerde bunlar var. Özkan Sümer’i görmek isterse başka şeyleri de araştırmaları lazım. " .

TARAFTARA MESAJ

Sümer ayrıca taraftara da mesaj göndererek "Bir kulübün sermeyesi taraftarıdır. Taraftar dediğiniz sorumluluğun katılımın yaratıcısıdır. Biz hep takımdan bekliyoruz. Bu bilinçle hareket etmemiz gerekiyor. Trabzonspor’u Sevmek Trabzonspor’u tanımakla mümkündür." ifadelerini kullandı.





HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler