Başkan Usta'ya plaket

Usta'ya iki plaket verildi

Başkan Usta'ya plaket
Mardin Derik Kaymakamlığı sırasında terör örgütü PKK tarafından makamına yerleştirilen bombanın patlatılması sonucunda şehit edilen Muhammed Fatih Safitürk’ün vasiyetinin Gençlerbirliği maçında yerine getirilmesinin ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’ya iki teşekkür plaketi verildi.

Artvin Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Külekçi hem kendi derneği hem de Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın adına Başkan Muharrem Usta’ya birer plaket takdim etti.

Külekçi: “Hayalin gerçekleşmesinde Trabzonspor’un katkısı çok büyük”

Aynı zamanda organizasyon koordinatörü olan Külekçi, başkana teşekkür ederek, “Bu hayalin gerçekleştirilmesinde Trabzonspor’umuzun katkıları çok büyüktü. O çocuklar ilk kez Trabzon'a geldi. Yeni stadyumumuzda ilk kez maç izlediler. Çok güzel duygularla buradan ayrıldılar.” dedi.

Başkan Muharrem Usta: “Şehit kaymakamımızın hayali bize vasiyet olmuştu”

Başkan Muharrem Usta ise şunları söyledi: “Şehit kaymakamımızın hayali bize vasiyet oldu. Hem öğrenci kardeşlerimizi hem de ailesini ve çocuğunu ağırlamaktan büyük gurur duyduk. Mardinli kardeşlerimiz buradan çok güzel duygularla ayrıldılar. Bu kardeşliğimizi daha da pekiştireceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor