Başkan Usta'dan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması

Başkan Muharrem Usta Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Usta'dan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e transfer teklifinin gelip gelmediği ile ilgili açıklamada bulundu.


Başkan Usta, "Bizim sene başında şöyle bir hedefimiz vardı; Transfer yaparken kalite ne kadar yüksek olursa gençler o kadar iyi gelir diye düşündük. Genç oyuncular kaliteli oyuncularla oynayarak gelişsinler. Ben Yusuf ve Abdulkadir’le ilgili görüşmeleri sürekli yapıyorum. Yusuf, Abdulkadir, işler yoluna girdiğinde iki katı bedeli arttık. Sene sonu gitmek üzere şimdiden anlaşma yapmak konusunu da konuştum, çok yüksek ücretleri de konuştum. Bu oyuncular için sezon sonu 40 Milyon Euro’yu konuşacağız. İşler iyi gittiğinde böyle olacak. Rıza hocaya ve futbolculara sahip çıkmalıyız. Yöneticiyi hırpalayarak bu sorunlar düzelmez. Gelin Trabzonspor’u koruyalım." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor