Başkan Ağaoğlu’ndan kutlama – Bakın neler söyledi

Başkan Ahmet Ağaoğlu Barbekü partisinde basın mensuplarını kutladı.

Trabzonspor, Süper Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya’da yaptığı kampla sürdürüyor.

Kampın 5. gününde öğle yemeğinde düzenlenen barbekü partisinde Başkan Ahmet Ağaoğlu Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ve futbolcular basın mensupları ile bir araya geldi.

Başkan Ağaoğlu, basın mensuplarının yarın kutlanacak olan 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.

Başkan Ağaoğlu, “hepinizin 10 Ocak çalışan gazeteciler günü bir gün önceden kutlu olsun. Bu sektörün emekçilerisiniz. Sizlerin ne kadar zor şartlarda görev yaptığını çok iyi biliyorum. Yıllar yılı sizlerle de iç içe yaşadım ben, belirli bir süre. Aslında sizin her gününüzün çok iyi idrak edilerek ona göre sizlerle diyalog kurulması lazım. O sevgi ve saygı ölçüsü çerçevesinde sizlere her türü kolaylığın sağlanması lazım. Ama dünya böyle. Annelerimizi anneler gününde, babalarımızı babalar gününde senede bir gün, çalışan gazetecilerimizi de 10 Ocak’ta kutlamak yine de önemli bir şey. Hepinizin bir gün önceden çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun. Mesleğinizde hepinize başarılar diliyoruz. Sağlıklı, uzun ömürlü ve bu kutsal görevi çok uzun süre sürdürebilecek ortamda başarılı bir şekilde Çalışmalarınızı devem ettirmenizi diliyoruz" dedi.

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ise, “Çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun. herkes çalışsın. İşsiz kimse kalmasın. Hepinizin bir önceden çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor