Avcı'dan rehavet açıklaması: Mümkün değil

Trabzonspor teknik direktörü Avcı basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Avcı'dan rehavet açıklaması: Mümkün değil

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Öznur Kablo Yeni Malataspor’u 1-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonu basın toplantısında konuştu.

Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ikinci yarının herkese, futbol ailesine hayırlı olmasını dileyerek, "1 haftalık aradan sonra start verdik.  Başlangıçlar zordur.  Rakiplerin Trabzonspor ile oynadıklarında konsantrasyonları hızları düşünceleri daha farklı olabiliyor. Onun için bugün 4'lü 5'li ona göre hazırladık. 5'liyi hiç bozmadılar. Öne geçsek de zaman zaman doğru saha organizasyonları ile kaleye indik." dedi.

Zaman zaman pasın şiddetini düşürdüklerinde zorlandıklarını ifade eden Avcı, "Rakibi hiç devreye sokmadık. İlk yarı sonunda geçişten tek pozisyon vardı. İkinci yarı top bizdeydi girdiğimiz pozisyonlar var.  Oyun çok durdu soğudu bunu hızlandırmak lazım. Duran top bekliyorlar veya geçiş bekliyorlar. Biz bunu çevirmek, daha rahat skor bulmak istedik. 3-0 da 1-0 da 3 puan. İkinci yarının ilk maçıydı.a Kum saati terse döndü 19 hafta 18 haftaya düştü. Start verdiğimiz ikinci yarıya kazanarak başlamak önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” Dedi.

Avcı konuşmasını şöyle sürdürdü;

Bu ligin lideriyiz hak ederek buradayız. Başka yerlere çekmesinler bizi. Oyun saha içinde kalmaya çalışacağız. Oyuncuları tebrik ediyorum. Yolumuza devam edeceğiz.

Rehavet mümkün değil. Hedefi olan yarışın tepesinde olan bütün rekorları kıran, yakın olan tarafız. Aralardan sonra ister istemez start vermek kolay olmuyor. Önünde 9 kişilik hat var. Stoperlerin oyuna girmesi gerekiyordu. Orta saha oyuncularının oradan almaması gerekiyordu. 2'yi bulsak oyun genişleyecekti. İkinci yarı fırsatlar vardı. Rehaveti kabul etmiyorum. Final maçı kazandık. Haftaya ligin iyi takımlarından biriyle oynayacağız.

Saha dışına enerjimizi vermiyoruz. Biz oyuna oyunun içine rakibe göre hazırlanıyoruz. 

Edin Visca geldi, hayırlı olsun. Kendi adına Trabzonspor adına heyecanı yüksek çok önemli işler yapmış. Hep istatistikleri konuşuluyor ama takım savunmasına nasıl yardım ettiğini göreceksiniz. Attığı gol asist konuşuluyor. Savunmaya net şekilde yardım edeceğini göreceksiniz. Edgar sakatlandı, orada arayışımız var. 14. yabancı 97 doğumlu Puskacz yarın ya da pazar günü bizle olacak diye bekliyoruz. Şu an olumlu gözüküyor. Djaniny’nin  son sağlık durumunu bekliyorum. Pazartesi veya Salı belli olacak . 1 -2 ay sürer deniliyor. Önde seçeneklerimiz fazla Djaniny önemli oyuncu başkan ve Ertuğrul beye teşekkür ediyorum. Transfer dönemi başlamadan sezon başı erkenden organize olduk karşılığını alıyoruz. İyi bir aile ortamı. Hedefimize gidiyoruz. 3 puan kazandık. Belki stoper konusuyla ilgili yabancı yerli mi çalışacağız.  Hugo haftaya bizle beraber olacak aksilik olmazsa. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor