Avcı'dan maç sonunda transfer açıklaması!

Teknik direktör Avcı transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Avcı'dan maç sonunda transfer açıklaması!

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Hatayspor'a burada Antalyasor farklı şekildeyenildikten sonra oyun anlayışının değiştiğini daha çok bekleyen bir takım olduğunu biliyorduk. Bu oyuna da devam ediyorlardı. Bizim de çalıştığımız senaryo buydu. 11'e 11 oynarken de böyle gidiyordu.. Bu tür oyunları açmanız için golü bulmanız lazım. Penaltıyı kaçırdık rakibin direnci arttı, kırmızı kart geldi oyun değişti. Sonuna kadar gol aradık. Dar alanda oyunu değiştirecek oyuncu gerekiyor. Son saniyeye kadar oyununun gidip geldiği bir maç oldu. Penaltı gol olsa çok farklı bir şey olurdu. Set oyunlarda ne yapacağız kaliteyi nasıl yükselteceğiz buna çalışacağız. Önümüzdeki maçı kazanarak yola devam etmek istiyoruz.

Transferle ilgili çalışıyoruz. En iyisini bulmaya çalışıyoruz. Trabzonspor hedefe giderken kaliteyi oyuncu kalitesini yükseltip rekabeti artırması gerekiyor. Trabzonspor'a uygun, maliyeti uygun kalitesi uygun isimler için çalışıyoruz. Berat geldi, yine orta sahada ön taraf için çalışmalar devam ediyor. Doğru olan oyuncuyu katmak istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
70 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor