Aşçıoğlu'nun yerine TFF'ye Guguloğlu

TFF'de istifa eden Trabzonlu üye Aşçıoğlu'nun yerine Trabzonlu yedek üye Fuat Guguloğlu geliyor

Aşçıoğlu'nun yerine TFF'ye Guguloğlu

Haber61 / Spor Servisi

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Yaşar Aşçıoğlu, ani bir kararla yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. İstifa eden Trabzonlu üye Aşçıoğlu’nun yerine yönetim kurulu yedek üyeleri arasından bir isim yönetim kurulu asıl listesine alınacak. 



Siyasetçisinden, spor adamına kadar bir çok etkili ve yetkili isim Başkan Yıldırım Demirören’e isim öneriyor, tavsiye de bulunuyor. TFF yönetim kurulu oluşturulurken hassas denlegelere dikkat edilmiş, dört büyük kulüpten ikişer isim yönetim kuruluna verilmişti.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Trabzonspor yönetim kurulu da TFF ye İbrahim Usta ve Yaşar Aşçıoğlu’nun vererek sayısal dengelerde İstanbul’un üç kulübü gibi etkinliğini korumuştu. Bu üyeler göreve geldikten sonra her ne kadar Trabzonspor’un uğradığı haksızlıklar ve aldığı cezalar karşısında sessiz kalsa da sayısal dengelerin korunması adına önemli bir hamle yapılmıştı.

Yaşar Aşçıoğlu’nun istifası ile sayısal bu denge yine bozuldu. Şimdi gözler yedeklerden gelecek isme çevrildi. Yedekler arasında yine Trabzonspor’un önerisi ile Trabzonspor delegelerinden Fuat Guguloğlu, yer alıyor. Trabzonspor’un Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim kurulu sayısal dengelerin bozulmaması adına yedek listede yer alan Trabzonspor temsilcisi Fuat Guguloğlu’nu yönetim kurulu asıl listesine önermeli ve yer alması için çaba göstermeli.

Yarın, Trabzonspor’un Türkiye Futbol Federasyonun’da zaten zayıf olan elini daha da zayıflatmamak için mutlaka bu hamleyi yapmalı ve bir ölçüde TFF nezdinde gücünü bir kez daha test etmeli.


Aşçıoğlu'nun yerine TFF'ye Guguloğlu
Aşçıoğlu'nun yerine TFF'ye Guguloğlu




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler