Trabzonspor’da santrfor transferi için gündemde yer alan Tolu Arokodare konusunda süreç devam ediyor. Bordo-mavili takımın, oyuncunun kulübünden izin alarak bir süre önce Arokodare ile görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Nijeryalı golcünün Trabzonspor fikrine sıcak baktığı, oyuncu tarafında bordo-mavili takıma gelme noktasında ciddi bir sorun bulunmadığı ifade edildi.
Arokodare Trabzonspor’a sıcak bakıyor
Trabzonspor’un forvet hattını güçlendirmek için listesinde tuttuğu Arokodare’nin, bordo-mavili kulübün teklifine olumlu yaklaştığı belirtildi. Oyuncunun kariyer planlamasında Trabzonspor ihtimalini değerlendirdiği, özellikle yeni sezonda güçlü bir kadro kurmaya çalışan bordo-mavili takımın projesine sıcak baktığı aktarıldı. Ancak transfer sürecinin beklenenden uzun sürmesinde oyuncunun menajerinin farklı kulüplerle de temas kurmasının etkili olduğu öğrenildi.
Wolverhampton farklı teklifleri bekledi
Arokodare için Trabzonspor’un kiralama formülü üzerinde durduğu ifade edildi. Oyuncunun kulübü Wolverhampton’ın ise Trabzonspor’un kiralama teklifinin ardından, “Acaba oyuncuyu kiralamak yerine satabilir miyiz?” düşüncesiyle farklı kulüplerden gelecek teklifleri beklediği belirtildi. Ancak şu ana kadar Trabzonspor dışında Arokodare için çok cazip bir teklif gelmediği kaydedildi.
Transferde büyük sorun görünmüyor
Trabzonspor cephesinde transferin uzamasına rağmen Arokodare dosyasında aşılamayacak bir sorun görülmediği ifade edildi. Bordo-mavili yönetimin süreci dikkatli şekilde takip ettiği, hem oyuncu tarafı hem de kulübüyle temasların sürdüğü aktarıldı. Trabzonspor’un santrfor transferinde kısa süre içinde daha net adımlar atması bekleniyor.