Arjantin'den flaş Sosa iddiası! Reddetti!

Trabzonspor'un kaptanı Sosa için Arjantin'den flaş bir iddia geldi.

Arjantin'den flaş Sosa iddiası! Reddetti!

Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jose Sosa ile ilgili Arjantin'den sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Arjantin'in önde gelen spor yayıncılarından TyC Sport, tecrübeli oyuncunun Trabzonspor'un yaptığı yeni sözleşme teklifini reddettiğini yazdı.

Oyuncunun uzun süredir peşinde olan efsane olduğu kulübü Estudiantes'in bu haber sonrasında devreye girdiği ve ülkeye geri dönüş operasyonunun da gerçekleşebileceği kaydedildi.

Trabzonspor'un yakaladığı yükselişte büyük pay sahibi olan Jose Sosa, bu sezon 23 maçta şans buldu ve 3 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Ahmet Ağaoğlu "Sorun yok demişti"

Başkan Ahmet Ağaoğlu sözleşmeler hakkında şunları söylemişti: "Sosa ve Novak ile sözleşme imzalanması yolunda bizim çabalarımız devam ediyor. Oyuncularla alakalı olarak hiç bir sorunumuz yok. Menajerlerle görüşmeler devam ediyor. Bizim oyuncular için belirlemiş olduğumuz bütçeyle de aramızda fazla bir fark yok. Kulübün menfaatleri ve prensipleri doğrultusunda menajerleri'nde bir takım talepleri var onları da aşmaya çalışıyoruz."

İddialar doğru mu?

Trabzonspor ve Sosa tarafında şuana kadar olumsuz bir durum yok. İç transferde oyuncular ile anlaşan bordo mavili yönetimin, menajerler ile ufak püürüzler üzerinde çalıştıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor