Antalyaspor'dan bir garip Trabzonspor maçı açıklaması

Antalyaspor'un, Trabzonspor maçı biletleri ile alakalı yaptığı açıklama tepki topladı.

Antalyaspor'dan bir garip Trabzonspor maçı açıklaması

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor, süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.

karşılaşma öncesi maçın biletleri satışa çıktı. Ancak yapılan açıklamadaki ifadeler bordo mavili taraftarlar tarafından tepki ile karşılandı.

Daha önce oynadığı hiç bir karşılaşmada alınmayan önlemlerin Trabzonspor taraftarına karşı alınacak olması tepki topladı.

Antalyaspor'dan yapılan açıklamada; "Omuz omuza, Antalya Stadyumu’na! Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynayacağımız Trabzonspor maçının biletleri, 7 Aralık Salı günü (yarın) saat 15.00’te satışa çıkıyor!" derken yapılan açıklamanın alt kısmında "06.12.2021 tarihi ve sonrasında Trabzonspor kartını iptal ederek Antalyaspor kartı veya diğer logolu kartları alan taraftarlara bilet satışı yapılmayacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Ancak Antalyaspor'un bu uygulamayı sadece Trabzonspor'a karşı yaptığı ortaya çıktı.

Daha önce oynadıkları Beşiktaş karşılaşmasının açıklamasını paylaşan bordo mavili taraftarlar, Akdeniz ekibinin Trabzonspor'a karşı olan bu anlamsız tutumunu kınadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor