Ali Sürmen: "O zaman umursamayan şimdi konuşmasın"

Ali Sürmen'den önemli açıklamalar...

Ali Sürmen: "O zaman umursamayan şimdi konuşmasın"

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor Divan Kurulu başkanı Ali Sürmen 41. Olağan genel Kurul’da açıklamalarda bulundu.


Ali Sürmen açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Size aday Ali Sürmen olarak hitap edeceğim. Dikkat çok önemlidir Konuşmacıyı dinlerken beyniniz başka yerde olursa o aklınızdakini söylersiniz. Genel sekreterim burada 3 aylık faaliyetten bahsetti. Bir divanın 3 ayda neler yapacağını iddia edenlerden ben de merak ediyorum Tüzük konusunda daha önce genel kurullarımızı izleyen abilerimiz vardır. Bundan en çok şikayetçi olan benim. Buna ne hakkın var diyebilirsiniz. Hatırlarsanız, biz seçildiğimizde genel kurullarımızda tüzük çalışması için komisyon kurduğumuzu o dönemdeki yönetimin destek olmadığını söylemiştik. Divan tüzük yapar ancak bunu genel kurula getirecek olan yönetimdir. Bizim yönetim bizlere destek olmuyor dediğimizde hadi yürüyelim denmesi gerekiyordu. Burada konuşan arkadaş bunu biliyordu o zaman nede bunu söylemedi yapmadı?  O gün söylersen samimi olursun o gün yönetimin yanında benim söylediğimi umursamazsan bugün burada ben konuşmacı olarak ben bu eleştiri yapacağım hakkındır yaparsın ancak sonuç alamazsın. Ben divan başkanı olmadan önce de söyledim, değişmesi lazım. 2009 da tüzük komisyonu başkanıydım burada aidatlar heba edildi. Yönetim kurulu şu anda bu çalışmayı yapıyor ve bizde ona üye verdik. Bu çıktığında bunu kamuoyuyla paylaşıp bu tüzüğün mutlaka yapılması lazım.

Diğer divan kurulu üyeleriyle ilgili çok şey söylendi ama keşke buraya çıkanlar başka önerilerle kulübün geldiği bu kriz döneminin nasıl aşacağı için önerilerde bulunsaydı. Bugün burada bulunan Divan Kurulu üyeleri sadece oy kullanmayacak 2018 yılındaki seçimde de oy kullanacak. Sizi memnun etmek için bende statta blok ayrılacak diyeyim. Bu zaten tarafımdan Muharrem Usta'ya yapılmıştır.
 
Biz çocuğa sorsanız Trabzonspor beni okutsun mu der şampiyon olsun mu der. Biz divan üyelerinin onore edilmesini elbette isteriz bu kulübün temeli divan kurulu üyelerimizdir ama biz çocuklarımıza bu soruyu sorduğumuzda tek cevap verir size; baba ben televizyon karşısında ağlıyorum bana okulda çocuklar takılıyor biz ne zaman şampiyon olacağız? Aramızda 40 yaşına gelmiş insanlar çalınan şampiyonluğumuz hariç hatırlamıyor. Biz bunlar için çözüm üretmek zorundayız ve elbette güçlü bir divanla. Bu gücü siz üyeler ve tüzük verecek. Bu yetki yokken hadi kulübü basalım demek ne oluyor. Biz taraftar gibi davranamayız. Sadece taraftar özverisiyle yetmiyor. Taraftar Ronaldo’yu şunu bunu ister. Sen önce bütçene bakacaksın nasıl transfer yapılması gerekir ona bakacaksın. Benim yayın kuruluşunda çıkan Avni Aker demeçlerimi okumuşsunuzdur. Avni Aker yıkılabilir yeni stadımız çok güzel ama Yavuz Selim kalmalı yönetimi ASKF ye devredilmeli demişti. Amatör sporların gelire ihtiyacı var. Trabzonspor’un bütçesi gelecek 3 5 kuruşla bu olmaz. Avni Aker’imiz yıkıldı ağlıyor. Stada gidiyoruz bat- güney tribünü, doğu şu bu tribünü. Maratonun ardı Avni Aker Tribünü olacak bunu yapmak zorundayız. Diğer tribünlere de yakışan isimleri oturtmak, kulübümüzün mazisini yeniden oraya taşımak zorundayız. Hiç olmazsa oraya giden insanlar ben Avni Aker’e gidiyorum desin.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor