Ali Sürmen: "Kulübü yönetmeye kalkmayan futbolcular..."

Ali Sürmen'den önemli açıklamalar...

Ali Sürmen: "Kulübü yönetmeye kalkmayan futbolcular..."

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen 42. Olağan Divan Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulundu.

Sürmen, “Trabzonspor yeni yönetimi belirlemiştir. Ahmet Ağaoğlu ve yönetimine başarılar diliyorum. Dün Karabükspor maçlın izledik. Son maçtı. Ama arkadaki fırtınaları hiç kimse bilmiyor. Yapılan Olağanüstü genel kurul öncesi birileri kimse aday çıkmaz derken esasen altından kalkılmaz bir borcun var olduğudur. Bazı ödemeler yapılmasaydı biz burada lisans alıp alamayacağımızı konuşuyor olacaktır. Bu salonlarda alkışladığımız insanlar bugün burada yoklar. Oysa genel kurullara bundan sonra da katılacağını söyleyen insanlardır bunlar. Burada seçim kaygısı yoktur. Sorunların tartışılacağı yerlerdir buralar. Yeni yönetimin sorumluluklarını dikkatle takip edeceğiz ve camiayı bilgilendireceğiz. Yeni yönetimin ilk yaptığı şeylerden birisi tüzük tadilat komisyonun kurulması oldu. Komisyon oluşturuldu ve ilk toplantısını yaptı. Bu konuda ki erken kararlarını takdirle karşılıyoruz. Tüzük tadilatı yapılacağının söylenmesi halinde engellendiği süreçlerden geçtik. Eski tüzüğümüz talebimiz üzerine kulübün internet sitesinden yayınlandı ve önerilerde eklendi. Trabzonspor camiasından gelen öneri sayısı 258. Bu önerilerin maalesef 200’ü seçimlerin mayıs yada haziran ayında yapılması yönünde. Diğer kısımları da aidatlarla ilgili indirilmesi giriş aidatının yükseltilmesi yıllık aidatın indirilmesi yönünde. Bazı yenilikleri yapmak zorundayız. 25 yıl bu kulübe hizmet etmiş aidatını yatırmış, emeklilik durumu bu aidatını yatırmaya elverişli olmayabilir. Bu insanları bizim korumamız lazım” dedi.

BURASI SİYASET KONUŞMA YERİ DEĞİLDİR

Genel kurullarda yapılan siyasi konuşmalara değinen Sürmen, “Genel kurullarımızda artık siyasi şeyler konuşulmaya başlandı. Bu yanlış. Elbette ki Trabzonspor siyasetten yararlanacaktır bu kaçınılmaz. Burası siyaset yeri değil. Yapmak isteyen gitsin partisinde yapsın. Genel kurullarda bu tür davranışlarda bulunup, genel kurulun havasını bozanların en az 2 genel kurula katılmama hakkı, tekrarlayanlar için çıkarılma gibi müeyyideler düşünülmelidir” şeklinde konuştu.

KULÜBÜ YÖNETMEYE KALKMAYAN FUTBOLCULAR TRANSFER EDERLER…

Ali Sürmen “Kulüpte yönetici olursa futbolcu kulübü yönetmeye kalkamaz” diyerek, “Trabzonspor yeni yönetim kurulu taraftarın talebi ile bir kampanya birde yönetimin yeni SMS kampanyası başlatıldı. Her iki kampanya da doğrudur. Buradan başkan sonuçlar çıkarmak yanlıştır. Yardım etmek isteyen eder zaten. 2018-2019 sezonunda umuyoruz ve bekliyoruz, Trabzonspor camiasının beklentisine uygun, Trabzonsporluluğu benimsemiş, kulübü yönetmeye kalkmayan futbolcular transfer ederler. Çok kötü bir süreç geçirdik. Futbolcunun kulübü yönetmeye kalkması ve sahada kimin oynayacağına karar vermeye çalışması. Yönetici varsa futbolcu kulübü yönetemez. Gönül arzu ederdi 50. Yılda şampiyonluk ama olmadı. Bu kulübe katkı yapılıp ama yanlış sonuçlar çıkabilir. İyi niyetle yapılan tüm faaliyetlere teşekkür ediyorum. 50. Yılda şampiyon olamadık ama hiç değilse dedik kurucularımızı hatırlayalım. Onları ödüllendirerek bir manevi duygu yaşayalım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor