Ali Kemal Denizci: Trabzonspor’un kırılgan bir yapısı var!

Trabzonspor evinde Alanyaspor’u ağırlıyor.

Ali Kemal Denizci: Trabzonspor’un kırılgan bir yapısı var!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, Süper Lig’in 11. Haftasında evinde Alanyaspor’u ağırlıyor. Karşılaşma öncesi Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Trabzonspor’un efsane futbolcusu Ali Kemal Denizci “Trabzonspor en büyüğü yener en küçüğe yenilir. Kırılgan bir yapısı var” ifadelerini kullandı.

Denizci “Trabzonspor’un öyle bir yönü vardı ki en küçüğe yenilir en büyüğü yener. Kırılgan bir yapımız var. Trabzonspor’un rahat yenebileceği Göztepe’ye yenilmesi bu maçı öne çıkardı. Bu maçta herkes kendini öne çıkarıp, farklı kazanacağımızı düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

Denizci “Çoğu takıma da haksız durumlar oluyor. Bunlar planlı programlı işler değil hakemin o anki durumu ile alakalı. Geçen haftaki hatalar büyük hatalar. Ama bu hataların tekrar olacağına ve hakem tarafından tekrar rahatsız edileceğimizi sanmıyorum. “ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor