Akşener'den bir Trabzonspor açıklaması daha

" Trabzonlular da Trabzonspor da benim dediğimi çok iyi anladılar. "

Akşener'den bir Trabzonspor açıklaması daha

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dedikodularını kullanarak  Trabzonspor üzerinden Bakan Berat Albayrak'ı eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir açıklama daha yaptı.

Söylemini biraz daha yumuşatan Akşener kendisini eleştiren Trabzonsporlu taraftarları "damatın trolleri" olarak nitelerken "Trabzonspor'un haklı mücadelesine gölge düşürmeyin" dedi.

Akşener, Edirne İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.Akşener bir gazetecinin, Trabzonspor’la ilgili yaptığınız son açıklama özellikle spor camiasında farklı bir tartışma yarattı bu konuya yorumunuz nedir? sorusuna yanıt verdi.

Akşener şöyle konuştu;

"Trabzonsporun gayretlerini, mücadelesini bir tartışma konusu yapmayın. Yıllardır mücadele eden bir takımın kendi gayret ve mücadelesine gölge düşürmeyin dedim. Trabzonlular da Trabzonspor da benim bu dediğimi çok iyi anladılar. Ama ilginç bir şey oldu Damat Beyin trolleri devreye girdi, konuyu sulandırmaya kalkıştılar ama benim söylediğim açıktır; spora hiçbir siyasetçi ben dahil karışmayın, taraftarları birbirinin karşısına dikmeyin. Orada insanlar sporun mutluluğu içerisinde biraz rahatlıyor, bu mutluluğu ortadan kaldırmayın. Trabzon sporun haklı mücadelesinin üzerine gölge düşürmeyin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
57 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor