Ahmet Nur Çebi'den Abdullah Avcı sözleri: Onu ben getirmedim

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor ile şampiyonluğa koşan teknik direktör Abdullah Avcı ile ilgili konuştu

Ahmet Nur Çebi'den Abdullah Avcı sözleri: Onu ben getirmedim

Beşiktaş yeni hocası Valerien Ismael ile sözleşme imzalarken düzenlenen basın toplantısında başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu. Çebi, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı hakkında da konuştu.

Çebi göreve geldiğinde Beşiktaş'ı çalıştıran Avcı için onu kendisinin getirmediğini ve tecrübeli hocanun kendisinin ayrılmak istediğini söyledi.

“Ben sadece 2 hocayla çalıştım”

Başkanlık döneminde 4 hocayla çalıştığı şeklinde yapılan bir yoruma cevap veren Ahmet Nur Çebi, “Önder hoca benim hocamdı, Sergen hocayla sözleşme imzaladım. Abdullah Avcı benim imzaladığım sözleşme değildi. Avcı’nın kendisi; 'buraya kadar' dedi ve geldiğimden sonra gitme isteğini de belirtti. Benim getirdiğim hoca değildir. Türkiye için önemli bir hocadır. Şu anki başarısına saygı duyuyorum. Ben bir Sergen Yalçın ile imzaladım ve Önder hoca bu süreçte zaten yanımızdaydı. Ismael ikinci hocam. İnşallah uzun süredir buralarda kalacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

'Valerien Ismael ile alakalı gelebilecek tepkiler sonrasında hocanızın arkasında duracak mısınız?' sorusunu ise siyah-beyazlıların başkanı, şöyle cevaplandırdı:

“Sergen hocam çok zor günler geçirdiği dönemde dahi sonuna kadar arkasında durdum. Kendisi; 'gitmem gerekiyor' dediği saate kadar. Önder hoca da kendi isteğiyle ayrılmak istediği saate kadar arkasında durdum. Ben bunu Abdullah Avcı da dahil söyledim. Çok garip bir başkan olabilirim. Bugüne kadar ben hoca göndermedim, gidenler oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor