Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke’ye desteğini açıkladı. Haber61'e özel açıklamalarda bulunan Başkan Genç, Ferencvaros karşılaşmasının ardından yaşanan sürecin sonrasında Tekke ile görüştüğünü belirterek bordo-mavili takımın teknik direktörüne destek olunması gerektiğinin altını çizdi.
“FATİH HOCA İLE GÖRÜŞTÜM”
Fatih Tekke ile diyaloğunun devam ettiğini belirten Genç şu ifadeleri kullandı: “Tabii takımımız da bu sene gene o sene. Bizim en büyük gücümüz inadımızdır. Bırakmamak da lazım. Fatih Hoca ile de görüştüm. Ertuğrul Başkanımızla görüşüyorum sık sık. Hocamıza da dedim. Yani ne var ne yok, arkandayız, yanındayız. Çünkü çok yetkin, tecrübeli bir hoca. Ama duygu yüklü. O da benim gibi. O da bana maçlara gelme demişti heyecandan dolayı. Ama o bizden daha heyecanlı. Yani duygusal.”
“BU SÜRECE KATKI SAĞLAMAK LAZIM”
Tekke ile görüşmeye devam ettiğini ifade eden Genç şöyle devam etti: “Kendisiyle sürekli görüşüyorum. Dolayısıyla bu sürece katkı sağlamak lazım hepimizin. Dolayısıyla kendimi de o konuda sorumlu hissediyorum. Zaten diyaloğu iyi olan birisi Fatih Hoca. Çok sevdiğim bir karakter, sevdiğim bir kardeşim.”