Ahmet Ağaoğlu’ndan flaş Yusuf Yazıcı açıklaması!: Gitmek istiyor ama…

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu’ndan flaş Yusuf Yazıcı açıklaması!: Gitmek istiyor ama…

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı’nın kafasına yerleşmiş bir yurt dışında oynama düşüncesi olduğunu belirtip “Tek ciddi teklif Lille kulübünden var ama onlar da yırtık Euroları bantla yapıştıran bir kulüp. Yusuf’un değerini belirten bir rakamla karşılaşmadık” ifadelerini kullandı.

Fransız kulübü Lille’nin teklifini doğrulayan Ağaoğlu şunları söyledi “Hiçbir şekilde Yusufu gönderme taraftarı değiliz. Abdulkadir ile alakalı da aynı şeyleri söyledik. Biz kadromuzu muhafaza ederek yola devam etmek istedik. Yalnız Yusuf’un kafasında yerleşmiş olan futbol hayatına yurt dışında devam etme arzusu var. Çok uzun konuşmalara yaptık ve önümüzdeki sezon gitmesinin daha iyi olacağını belirttik. Kendisi ısrarla gitmek istediğini söyleyince konu farklı bir platforma taşındı. Gidecekse kulübün menfaatleri doğrultusunda ve kendisine yakışan şekilde gitmesinin gerekliliğini ifade ettik. Kendisine tek ciddi teklif Lille kulübünden geldi Ama Lille de yırtık 5 Euroları bantla yapıştıran bir kulüp. Trabzonspor kulübünün beklentilerini ve Yusuf Yazıcı’nın değerini belirten bir rakamla karşılaşamadık ve bu konu şimdilik askıda.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
53 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor