Ahmet Ağaoğlu Özkan Sümer'i nasıl ikna etti? Açıkladı

Ahmet Ağaoğlu Özkan Sümer ile görüşmesini anlattı.

Ahmet Ağaoğlu Özkan Sümer'i nasıl ikna etti? Açıkladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldığı TV programında Özkan Sümer ile yaptığı görüşmeyi ve nasıl ikna ettiğini anlattı.


Ağaoğlu, "Ben kendisini çok eski tanırım ama 2002-2003 yıllarında kendisinin ikinci başkanlığını yaptım. Türkiye’de altyapı olgusunu oluşturan bu sistemin Türk Futboluna girmesini sağlayan kişilerdendir. 8 saat falan konuştuk. Ertesi gün tekrar devam ettik. İşin teknik ve finans tarafları var. Verimliliğini bir anlamda yitirmiş bir alt yapı var. Yüzde 98 aynı görüşü paylaştığımızı gördüm. Çok iyi bir 1461 projesi vardı. Eskiden alıyordunuz A takıma monte edebiliyordunuz ama şimdi işler değişti. Futbolcuyu kaybetme ihtimalinizde var. Süper lige çıkacak düzeyde olan 1461 Trabzon vardı. Şimdi işlerliğini yitirdi. Süreç sıkıntılı Trabzonspor’un size ihtiyacı var. 2-3 sene Trabzonspor’a hizmet ederseniz çok mutlu oluruz dedim." dedi.

AHMET AĞAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor