Ahmet Ağaoğlu'ndan Onazi'ye sürpiz

Ahmet Ağaoğlu, Ogenyi Onazi'ye süpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Onazi'ye sürpiz

Çaykur Rizespor karşılaşmasında aşil tendonunun kopması sebebiyle tedavi altına alınan bugün de ameliyatı gerçekleştirilen Ogenyi Onazi'ye Başkan Ahmet Ağaoğlu hastanede sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, Ogenyi Onazi'ye tedavi olduğu hastanede sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.Bugün akşam saatlerinde İstanbul'da aşil tendonundan ameliyat olan Ogenyi Onazi'ye Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, operasyonun ardından sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. 26 yaşına giren futbolcumuz için tedavi olduğu hastanede pasta ile kutlama yapan Başkanımız Ağaoğlu, genç futbolcumuzun bir an önce iyileşerek takımdaki yerini alması temennisinde bulundu. Onazi ise başkanımıza bu güzel sürprizi ve temennileri için teşekkür etti."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor