Ahmet Ağaoğlu'na eski yöneticisinden veryasın: 6 aylık emeğimizin karşılığı

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Bozoğlu'ndan Ahmet Ağaoğlu'na veryansın.

Ahmet Ağaoğlu'na eski yöneticisinden veryasın: 6 aylık emeğimizin karşılığı

Trabzonspor'da yaklaşan kongre öncesi Ahmet Ağaoğlu yeni yönetim kurulunu oluşturduğu listesi Divan Kuruluna sunuldu. Listede bir çok mevcut yönetim kurulu üyesi yer almazken yerlerine yeni isimler geldi.

Mevcut yönetimde Dış İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Çağlar Mesut Bozoğlu yeni listede görev almayınca tepki gösterdi. Listede adının olmadığını basın aracılığı ile öğrendiğini ve hiçbir şekilde aranmadığını belirten Bozoğlu “ Bugün itibariyle şahsıma hiç bir bilgi verilmeden 6 aylık emeğimizin sanki karşılığı yokmuşcasına yönetimde olmadığımı bende sizin gibi basın yolu ile öğrenmiş bulunmaktayım.” İfadelerini kullandı.

Bozoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


Şunu belirtmek isterim; Trabzonspor için maddi ve manevi elimden geleni yaptım. Bir çok projemin geçmesi için çaba gösterdim ama bu projelerim için ne bir heyacan ne de karşılık gördüm. 6 aylık bu birliktelikte Sn. Ağaoğlu hiç bir konuda ne fikrimi aldı, ne de istişare ettik.

Buna rağmen geçici bir yönetimiz, hızlı ve pratik kararlar veriliyordur diyerek kendimi telkin ve teselli ettim. Hiçbir kritik toplantıya davet edilmedim, fikirlerim alınmadı. Yani uzun lafın kısası; İstişare eden, bir olan, ortak karar veren yönetim hiçbir zaman olamadık.

Üzüntümün diğer sebebi ise; Şike süreci için dava mücadelesi veren kardeşlerime maddi ve manevi katkıda bulunduğum için "Ne gerek vardı? o parayı kulübe verseydi" gibi arkamdan konuşulan sözler duydum.

Daha sonra yapmak istediğim bir çok proje veto edildi veya önemsenmedi. Bunlardan biri de Chelsea projesi idi. "Ne gerek varmış Chelsea ile kardeş kulübü olmaya" bu sözü söyleyenler ile nasıl aynı vizyonda ilerleyebilirdik ki zaten? Üzgün değlim, sizinde üzülmemenizi rica ederim.

İlerleyen dönemde çok daha güçlü farklı projelerde bir araya geleceğimizi belirtmek isterim. Trabzonspor'a ve siz değerli taraftarımıza hizmet etme sevdası içimde asla sona ermeyecek. Bugüne kadar destekleriniz için, sevgi dolu mesajlarınız için sonsuz teşekkür ederim. Hoşçakalın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor