Ahmet Ağaoğlu açıkladı! İşte Yusuf Ve Abdulkadir'i izleyen takımlar

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu karşılaşma sonrası flaş açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu açıkladı! İşte Yusuf Ve Abdulkadir'i izleyen takımlar

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor sahasında Kayserispor'u 4-2 mağlup ederken Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu karşılaşma sonrası Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür hakkında önemli açıklamala-r yaptı.

Ağaoğlu yaptığı açıklamada iki oyuncuyu Lille ve Manchester United'in izlediğini söyledi.

Ağaoğlu Haber61 mikrofonlarına yaptığı açıklamada "Bizim oyuncularımızı uzun zamandır izliyorlar. Geçen maçta önceki de maçta da izlediler. Bugün Lille ve Manchester United izledi futbolcuları. Bu futbolcuları Avrupa’nın önemli takımları izliyorsa bu bile bizim için gurur vesilesidir. 
Bizim kendi futbolcularımızı, Abdülkadir Yusuf ve diğerleri olsun. Bunlarla ilgili ücret politikasını gözden geçireceğiz. Benim verdiğim para veya yakını karşı taraftan geliyorsa benim isteyeceğim rakam ikinci plana düşer. Şu da ihtimal dahilinde ; Belki de iki oyuncunun da bir sene daha takımda kalıp takımı başka bir yere taşıması tercihimiz olacak. Onları gönderdiğimizde Avrupa’nın en iyilerine göndereceğiz, hem onlar hem biz kazanacağız. Marka elçisi olmaları lazım. Göndermek için ya da kasaya para girsin diye buradan futbolcu göndermeyeceğiz.  Ekonomik olarak farklı noktada olsak belki daha farklı kararlarımız olacak." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor