Ağaoğlu’ndan Sörloth’un sözleşmesi konusunda açıklama: Ne kadar çok meraklı var!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan Sörloth açıklaması geldi.

Ağaoğlu’ndan Sörloth’un sözleşmesi konusunda açıklama: Ne kadar çok meraklı var!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Sörloth konusunda da açıklamalarda bulunan Ağaoğlu “Ne kadar çok meraklı insan var” ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu “Sözleşmelerin üzerinden yürümek konusunda çok meraklı insan var. Sörloth’un sözleşmesini konuşurken geldiğinde gösterilen tepkileri herkes biliyor. Trabzonspor ile sözleşme imzalamaması için ciddi çaba sarf edenler vardı. Adamın gösterdiği performansa bakıp bizi yerden yere vurdular. Sıkıntılı bir süreçti. Bir oyuncu transfer edilirken 10 farklı şeyi bir araya getiriyorsunuz. Sörloth geçen sene 4-5 santrafor adayı arasından seçtiğimiz ve en isteksiz oyuncuydu. 33 Gol 11 asistle oynayan bir oyuncu. O gün alma bugün satma. Bugün birileri gider birileri gelir. Ama gelenlerin gidenlerden daha iyi olması lazım. Sörloth’un maaşını KAP’a, TFF’ye bildirdik. 1,5 Milyon Euro. Ben kendi takımımdan sorumluyum. Kulübüne 375 Bin Euro veriyoruz, seneye de aynı ücreti vereceğiz. Maçların yüzde 50'sinden fazlasını oynadığı zaman 6 Milyon Euro verip bonservisini alacağız. Herkesi gelip gidebilir. Kendi kulübünüzde yetiştirdiğiniz oyuncular dışındaki oyunculardan aidiyet bekleyemezsiniz. Sözleşmesi bitince oyuncu başka kulübe gidebilir. Çünkü bu insanların işi bu. Aidiyetleri de imzaladıkları sözleşme ile sınırlıdır. “ ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu, Uğurcan Çakır hakkında da “Uğurcan çakır parayı söz konusu etmeden 5 yıllık mukaveleye imza attı. Aidiyet bu oyunculardan beklenir. Bu oyuncular imzaladıkları sözleşmenin gereğini yerine getiren oyuncular” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor