Ağaoğlu Trabzonspor'un transferdeki hedefini açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu hedeflerinin Ekuban ve Nwakaeme gibi katkı verecek futbolcular transfer etmek olduğunu söyledi.

Ağaoğlu Trabzonspor'un transferdeki hedefini açıkladı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor ligde iyi bir çıkış yakalayarak Avrupa Kupalarına katılma yolunda emin adımlarla ilerlerken bir yandan da gelecek yılın kadrosunu oluşturmanın çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Sezonun sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarını hızlandıracak olan bordo mavililerde Başkan Ahmet Ağaoğlu Haber61'e yaptığı açıklamada hedeflerinin Anthony Nwakaeme ve Caleb Ekuban gibi takıma doğrudan katkı verecek isimleri transfer etmek olduğunu söyledi.

Devre arasından itibaren futbolcu izleme çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Ağaoğlu "Transfer konusu ayrı bir politika. Kadroya Ekuban ve Nwakaeme gibi doğrudan katkı sağlayacak oyuncular kazandırmak istiyoruz. Yurt dışında yerli ve yabancı oyuncular sezonun devre arasından bu yana izleniyor değerlendirmeler alınıyor ve raporlanıyor. Bu oyuncuların içinde gurbetçi Türk oyuncular da var yabancı genç oyuncular da var ve Türkiye’de de izlediğimiz oyuncular da var. İhtiyaç duyulan bölgelere bu doğrultu da transfer yapacağız" dedi.

Ağaoğku transfer yapılacak mevkileri şimdiden açıklamanın iyi bir davranış olmayacağını da belirterek "Lig devam ederken bu mevkiye oyuncu alacağız, şu mevkiye futbolcu bakıyoruz gibi açıklamalar yapmak doğru değil. Takım iyi bir ahenk yakaladı ve bu ahengi bu tür haberlerle bozmak iyi bir davranış değil. 6 maçımız kaldı ve bu maçlardan sonra transfer değerlendirmesini yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor