Ağaoğlu, TFF'de alınan cevaba isyan etti: Kötü oynuyoruz diye hakem bizi cezalandıramaz!

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Getafe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu İspanya'da basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Ağaoğlu, TFF'de alınan cevaba isyan etti: Kötü oynuyoruz diye hakem bizi cezalandıramaz!

Trabzonspor’un Gençlerbirliği karşılaşması sonrası hakeme olan tepkiyi yorumlayan Ağaoğlu, TFF’den bir yetkiliden “Siz de kötü oynadınız” cevabını aldıklarını söyledi.

Alınan cevaba tepki gösteren Ağaoğlu “Bugünlerin yaşanacağını biliyordu. Federasyon başkanına kurullar oluşmadan gerekli uyarıyı yaptık. 4. Hatta 4. Haftada bu karııklı ve iki kulübün bir birini suçlamaları hiç hoş değil. İki kulübün ne düşündüğü bilmiyorum. Ama bize yorum yapmak düşmez. Ama olmuyor. Uyarılarımıza bze inanın diyorlar. İnanıyoruz da. Ama TFF yönetimiyle aynı görüşte olmayan kurullar.

TFF üyesinden “Siz de kötü oynadınız” cevabını alıyorum. Pardon. Kötü oynuyorum diye sahada hakemin beni cezalandırması mı gerekiyor. 35. dakikada kırmızıyı vermez zorunda, yenilen 2. Gol öncesi faulü vermek zorunda. Biz oyuncularımızı hakemin adaletine bırakıyoruz. Biz iyi oynamadık diye kurallar şekil mi değiştiriyor.

Herkes görevin bilincinde olmak zorunda. Biz bu tartışmaların içine girmek işitiyoruz. Aten bir sürü işimiz var. Kurullar da federasyonun işini kolaylaştırsınlar. Federasyonun uğraşması gereken soruların tamamına yakını kurulların yaptığı hatalardan kaynaklanıyor.

Bu tartışmalar eşiğinde Türk futbolunun değerinin artacağına inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum. “ ifadelerii kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor