Ağaoğlu'nu duygulandıran mesaj: Mermiye de koşarım...

Eren Bülbül'ün ailesinin gönderdiği mesaj Ağaoğlu'nu mutlu etti

Ağaoğlu'nu duygulandıran mesaj: Mermiye de koşarım...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Bein Sport Haber'de yaptığı açıklamada sosyal medyadan kendisine gönderilen tehdit ve hakaret mesajlarına yanıt verdi.

Ağaoğlu, kendisinin yanı sıra ailesine, yöneticilere hakaret, küfür ve tehditler yapıldığını ve 100 bine yakın tweet atıldığını ve bunlar hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Ağaoğlu kendisine "Mermiye bu kadar hızlı koşanı görmedim" , "Kan gölünde boğulacaksınız" şeklinde de mesajlar geldiğini söyledi. Bu kadar mesaj arasında kendisine şehit Eren Bülbül'ün ailesinden de mesaj geldiğini ve bunun tüm mesajları silip geçtiğini dile getirdi.

Ağaoğlu "Eren Bülbül’ün annesi ve abisi, başkanım aldığınız her türlü kararın arkasındayız. Annemin ve benim dualarımız sizinle” diye bir mesaj geldi. 100 Bin mesaj alırsınız ama bir tek mesaj her şeyi siler. Mermiye de koşarım, kan golünde de boğulurum. 14 yaşındaki oğlunu kahpe kurşunlara feda eden bir anne benim için dua ediyorsa bu yeter. Biz her şeyi yaptık. Güneşi balçıkla sıvayamazsınız. " dedi.

Abdülkadir Ömür’de son durum - Başkan Ağaoğlu açıkladı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor