Ağaoğlu'ndan TFF'nin kararına tepki: Ligin tepesi dizayn edildi

Küme düşmenin kaldırılmasına Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu tepki gösterdi.

Ağaoğlu'ndan TFF'nin kararına tepki: Ligin tepesi dizayn edildi

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun küme düşmeyi kaldırma kararıyla ilgili açıklamalarda bulunarak tepki gösterdi.

Ağaoğlu şöyle konuştu;

Hiçbir çözüm konuşulmadan bu karar alınıyorsa. Ben bu kararın çekmecede beklediğini düşünürüm ligin tepesinin dizayn edildiğini düşünürüm o zaman. Rezerv lig konusu 8 aydır konuşuluyor bitirilemiyor. Ama bu karar 8 saatte veriliyorsa bu kararın safiane duygularla alındığını düşünmüyorum çok net.

Gidecek oyuncular da gelecek oyuncular da olabilir. Futbolun kuralı bu. Kupa finali önemli değilse oynamayalım. Ama önemli. Kupayı aldığınızda direkt Avrupa’ya gidiyorsunuz. Kasanıza direk 10 Milyon Euro giriyor. Her yıl takıma bir çok isim gelir veya gider. Biz eksiklerimizin üzerine koya koya gidiyoruz. Bir önceki yıl Ümraniyespor’a elendik, bu yıl kupayı aldık.

Bugün verilen kararla 12 Haziran’da başlayıp gerçekleştirilen mücadelenin neden verildiğini ben anlayamıyorum. Rezerv lig kararı 8 aydır verilemedi. Rezerv lig olmadığında elinizdekş oyuncuları bırakmak zorunda kalırsınız Benim elimde toplamda 70 fubolcu var. 1 ay sonra lig başlayacak hala ortada karar yok.  Ben bugün alınan kararın çekmecede olduğunu düşünüyorum. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
41 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor