Abdülkadir Ömür'ün rahatsızlığı ne?

Abdülkadir Ömür'ün durumu için hala tespit koyulamadı.

Abdülkadir Ömür'ün rahatsızlığı ne?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün sakatlık durumuyla ilgili sezon sonu tarama yapılacağının açıklanması, Haber61 TV'de Levent Ustabaşı ile Tuncay Lakot'un gündemi değerlendirdiği programda masaya yatırıldı.

Lakot, konuyla ilgili aldığı bilgileri canlı yayında paylaştı. Lakot "Abdülkadir için komik bir açıklama yapıldı. Sezon sonunda bu oyuncunun ağrılarının nedeni araştırılacak diye. Siz hala oyuncunun nesi olduğunu bulamadınız, sağlık heyeti bunu çözemedi. Ben bununla ilgili Doktorumuz Osman Aynacı ile de birebir sohbet ettim. Bu oyuncu ile ilgili sağlık taraması yapıldı mı diye. Yaklaşık 3-4 ay oyuncu üzerinde çalışılmış tüm tetkikleri yapılmış değerlerine bakılmış,ancak herhangi bir şey bulunamamış. Ama sahadaki performansı ortada. Şimdi kimi Burak üzerinden kimi de performans üzerinden eleştiriyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor