Trabzonspor Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, Giresunspor ile karşı karşıya gelecek? Trabzonspor Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Trabzonspor Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 17. Haftasında bugün (05.01.2023 Perşembe) Akyazı Stadında Giresunspor ile karşılaşacak.

Müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Murat Altan olacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Kutluhan Bilgiç olacak. Müsabakanın VAR ekibi belli olurken VAR’da Serkan Tokat, AVAR’da Alper Ulusoy olacak. Saat 20:00’de başlayacak müsabaka Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Karşılaşmayı Haber61 Canlı Anlatım Sistemiyle anbean takip edebilir, maç öncesi stat önünden, maç sonu stat önü ve karma alandan Haber61 TV'den yapılacak Canlı yayınlarla müsabakanın nabzını tutabilirsiniz. 

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 

Trabzonspor Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

MUHTEMEL 11’LER!

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Gbamin, Vitor Hugo, Eren, Siopis, Bardhi, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Gomez

GİRESUNSPOR: Onurcan, Hayrullah, Arias, Perez, Alper, Serginho, Mejia, Campuzano, Görkem, Bajic, Kuwas

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Trabzonspor ile Giresunspor bugüne kadar 12 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda 5 kez Trabzonspor, 2 Kez Gireunspor kazandı. 5 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Trabzon’da oynanan 6 karşılaşmada 4 kez Trabzonspor kazanırken 2 müsabaka beraberlikle sona erdi. Giresunspor Trabzon’da hiç galip gelemedi. 

İki takım en son, 19.01.2022 tarihinde Trabzon’da karşılaşırken müsabaka 1-1 beraberlikle sona erdi. Trabzonspor son maçında deplasmanda Karagümrük’e 4-1 mağlup olurken Giresunspor son karşılaşmasında sahasında Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup etti.

Giresunspor'u ağırladığı altı resmi maçı da kaybetmeyen Trabzonspor (4G 2B) bu karşılaşmalarda 10 gol atarken, sadece dört gole izin verdi. Süper Lig'de Giresun ekibini konuk ettiği son karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor, iç sahada üst üste iki müsabakada puan bırakmadı.

Süper Lig'de Trabzonspor ile oynadığı yedi maçın dördünde gol atamayan Giresunspor, gol kaydettiği mücadelelerin ardından ikişer karşılaşmalık kuraklıklar yaşadı. Giresun ekibi, Trabzon temsilcisiyle oynadığı son mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Bu sezon evinde oynadığı yedi Süper Lig maçında üst üste iki kez aynı sonucu almayan Trabzonspor (4G 3B), son karşılaşmada Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti. Bu mücadelelerin beşinde kalesini gole kapatan Trabzon ekibi, iç sahada en az gol yiyen üç takımdan biri konumunda (4; Konyaspor & Adana Demirspor).

2022/23 Süper Lig sezonunda oynadığı deplasman maçlarının ikisini kazanan Giresunspor, bu galibiyetleri Galatasaray (1-0) ve Fenerbahçe (2-1) karşısında aldı (3B 3M). Giresun ekibi, lig tarihinde Karabükspor'dan (2012/13) sonra aynı sezon içerisinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor deplasmanlarından galibiyetle dönen ikinci takım olmayı hedefliyor.

Süper Lig'deki son maçında Fatih Karagümrük karşısında bu sezonki üçüncü mağlubiyetini alan Trabzonspor (7G 5B), 2021/22'nin tamamında bu sayıda yenilgi yaşamıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor