Ocakbaşı

Ocakbaşı

Trabzonspor Cimbom’u yener mi?

Galatasaray- Trabzonspor

Kayseri maçı öncesi yönetimin organize ettiği ve camianın önde gelenlerinin katıldığı yemek takımada moral oldu.

Son yıllarda dağınık olan ve bir araya getirilemeyen camia, bu yemek ile birlik beraberlik mesajları verdi.

1-614-001-001-001-001-001-001-001.jpg

Yemek organizasyonunda eksikler, aksaklıklar olsa da bu anlamda yönetim kurulunu kutluyorum.

Sahadaki futbolcular bile bu fotoğraftan etkilenmiş olacaklar ki, maçın özellikle ilk yarısında pozitif bir futbol oynadılar.

Hami hocada önceki maçlara göre fazla maceracı bir kadro yerine mantıklı bir kadro seçimi yaptı. Özellikle Marin’in forvetin arkasında serbest oynaması doğru bir hamle idi.

Çünkü Marin, birebirde başarılı futbolcu. Özel yetenekleri var. Böyle futbolcuları topla en fazla buluşabilecekleri mevkide oynatacaksın.

Onlara özgürlük tanıyacaksın. Marin de bu özgürlüğü çoğu zaman iyi kullandı. Erkan Zengin de önceki maçlara göre etkiliydi.

Defansta Aykut, Mustafa ve kaleci Onur’u da iyilerin başında gösterebiliriz.

Ancak, takımda en büyük hastalık topu zamanında ayaktan çıkartmamak. Pas alış-verişleri doğru zamanda yapılamıyor. Böyle olunca birçok pozisyon başlamadan bitiyor.

Kayseri maçında Hami hocanın aldığı ilk galibiyet onun adına da önemli bir moraldi. Bu moral ve motivasyonla takımını Galatasaray maçına hazırlayacaktır.

Peki Trabzonspor Galatasaray’ı yenebilir mi?

Buraksız Galatasaray iyi bir görüntü vermiyor. Onların camiası da tıpki geçen sezonlardaki Trabzon camiası gibi paramparça.

Hala daha Hamza hocanın gönderilip  Mustafa Denizli’nin niçin geldiği sorgulanıyor. Sonuçlarda iyi gitmiyor. Avrupa kupalarına katılıp katılamayacağı konusunda şüpheler fazla.

Bu durumda futbolcuların hiçbir hedefi kalmıyor.  Dolayısıyla onları bundan sonraki maçlara motive etmek zordur. Seyirci de takımına küsmüş, birçok futbolcusunu protesto ediyor. Mersin yenilgisi de moralleri çok bozdu.Takımda herkesin kafası karışık.

Evet Trabzonspor’un da hedefi yok ama onların Galatasaray gibi bir takımı yenme hedefleri motivasyonlarını artırabilir.

Bordo mavililer rakibine göre daha moralli oynayacaktır. Galatasaray da zaten üç futbolcu sonuca etki ediyordu. Bunlar Sneijder, Burak ve Muslera.. Burak gittikten sonra gol yollarında oldukça etkisizler.

Trabzonspor Kayseri maçının ilk yarısındaki gibi futbolu dikine oynarsa bu maçı kazanabilir. Bu maç ayrıca bordo mavili futbolcuların görücüye çıkabilecekleri bir maç olacaktır. (Tahmin:%55:0 %45:2)

Beşiktaş Gençlerbirliği (Tahmin:1)

Bursaspor- Fenerbahçe (Tahmin: %55:0 %45:2)

Akhisar- Medipol Başakşehir (Tahmin:0)

Antalyaspor- Çaykur Rizespor (Tahmin:1)

Osmanlıspor- Mersin İdmanyurdu(Tahmin:1)

Torku Konya- Sivasspor (Tahmin:%55:1 %45:0)

Kasımpaşa- Eskişehirspor (Tahmin:%60:1 %40:0)

Kayserispor- Gaziantep(Tahmin:1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR