Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu basın toplantısı

"Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'un Kamp Durumunu ve Transfer Politikasını Değerlendirdi"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Slovenya'daki takım kampını ziyaret ederek, hem oyuncuların hem de teknik heyetin durumunu yakından incelediğini ve takımdan memnun olduğunu belirtti. 36 saat süren bu ziyarette, Ağaoğlu, teknik direktörle yaptığı görüşmede, oyuncuların gayreti ve tesislerdeki mükemmellikten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kulüp yöneticilerinin de sürekli olarak kampı takip ettiğini ve kamp sürecinin verimli geçtiğini dile getirdi.

Trabzonspor'un transfer politikası hakkında da konuşan Ağaoğlu, transfer süreçlerinin zorluklarına değindi. Transfer dönemlerinde yaşanan fiyat artışları ve menajerlerin devreye girmesiyle transfer maliyetlerinin arttığını vurguladı. Ağaoğlu, kulübün mali durumuna dikkat çekerek, Trabzonspor'un gereksiz harcamalar yapamayacağını ve her kuruşun hesabını yaptıklarını belirtti.

Başkan Ağaoğlu, gelecek hafta takıma iki yeni oyuncunun katılmasını planladıklarını açıkladı. Transfer sürecindeki zorluklara rağmen, takıma güç katacak ve kulübün ekonomisini sarsmayacak transferler yapmaya özen gösterdiklerini ifade etti.

Ayrıca, Ağaoğlu "feda çağrısı" konusunda oyuncular ve menajerlerden henüz bir yanıt alamadıklarını belirterek, bu konunun gündemlerinde olduğunu fakat önceliklerinin kamp ve hazırlıklar olduğunu dile getirdi.

Kulübün mali durumu hakkında da konuşan Ağaoğlu, önümüzdeki 10 gün içinde 30 milyonluk bir ödeme yapacaklarını söyledi. Kulübün mali sıkıntılarını aşmak için yönetim ekibinin özverili çalışmalar yürüttüğünü belirten Ağaoğlu, Trabzonspor'un her türlü zorluğun üstesinden geleceğine olan inancını vurguladı. Transferler konusunda da ekonomik dengeleri gözeterek hareket edeceklerini ve harcamaların belli bir plan dahilinde yapılacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar