Trabzonspor 3'te 3 yapmak istiyor

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını kazanıp 3'te 3 yapmak istediklerini söyledi.Ligin kalitesi oldukça arttığını belirten Hacısalihoğlu, bir çok takımın zirveye zorlayacağını ifade ederek, sezon sonuna ka

Trabzonspor 3'te 3 yapmak istiyor

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını kazanıp 3'te 3 yapmak istediklerini söyledi.

Ligin kalitesi oldukça arttığını belirten Hacısalihoğlu, bir çok takımın zirveye zorlayacağını ifade ederek, sezon sonuna kadar zirve yarışı içinde mücadele edeceklerini kaydetti.
 

UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor karşısında 3'te 3 yaparak moral bulmak istiyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda Antaragücü'nü 2-0, evinde ise Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan Karadeniz ekibi, Liverpool maçını unutup kaldığı yerden lige devam etmek istiyor.
 

Trabzonpor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, deplasmanda oynayacakları Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının kendileri açısında çok önemli olduğunu belirterek, "Antalyaspor ligin ilk haftalarında istediği saha sonuçlarını alamasa da kalitesi belli olan bir takım. Bizi yenip çıkışa geçmek isteyeceklerdir bu açıdan zor bir maç olacak. Biz de lige iyi bir başlangıç yaptık. Maçını kazanıp bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.
 

"Ligin kalitesi ve seyir zevki oldukça arttı" diyen Hacısalihoğlu, "Her maç birbirinden zorlu geçiyor. Bu da ligin kalitesinin arttığının bir işareti. Hangi takımın ne yapacağı ne zaman kimi yeneceği belli değil. Bu sene bir çok takımın zirveyi zorlayacağını düşünüyorum. Biz de kendi gücümüzü ve kalitemizi biliyoruz. İyi bir takımımız var. Bu kadro ile birlikte zirvenin en güçlü adaylarından birisi olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor