Yetki karmaşası var mı? Gümrükçüoğlu açıkladı

Gümrükçüoğlu, yetki karmaşası söylemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yetki karmaşası var mı? Gümrükçüoğlu açıkladı
Haber61 Haber Merkezi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in "Trabzon belediyesinin büyükşehir olmadan önceki planlarını çalışıyoruz" ifadelerini kullanmasıyla ilgili oluşan yetki karmaşası söylemlerine yanıt verdi.

Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediyesi'nin projelerinin yapılacağı ve arasında bulunan Boztepe, 100. yıl bölgesi gibi alanların Trabzon Büyükşehir Belediyesi'na ait olduğunu belirterek, "Yetki karmaşası söz konusu değil. Yasa ne derse onu yaparız. Benim tasarrufumda olan alanı ya tutarız ya da herhangi bir ilçe belediyesi tahsis ederiz. Yetki karmaşası diye bir şey yok. Bilmemek var. kadınlar yüzme havuzu için belirlediğim alan var finansman müsait olduğu zaman yapılır. Alan ilçe belediyesi alanında tasarrufunda alansa buyursun imara müsaitse istediğini yapar. Tünel akvaryum bu konuyla doğru dürüst bilgi yok tünel akvaryum tescilli tarihi surların altından geçecekse sıkıntı bunda en başta kültür ve tabiat varlıkları kurulunda görüldüğünü duydum neye uygun gördü bilmiyorum. Orada olmadı diyelim başka bir mekanda da çok isteniyorsa yapılabilir. Bizim tasarrufumuzda bir alanı uygun görmezsek diyebiliriz bu basit iş." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber