| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 01 Temmuz 2026 11:40 Güncellenme tarihi: 01 Temmuz 2026 11:42

Trabzonlu isim TEİAŞ Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı

Türkiye Elektrik İletim AŞ'de önemli bir görev değişikliği yaşandı. Trabzonlu Yüksel Yavuz, TEİAŞ Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanırken, kurumdaki yaklaşık 28 yıllık kariyerini yeni görevle taçlandırdı.

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Genel Müdür Yardımcılığı görevine Trabzonlu Yüksel Yavuz atandı. Yaklaşık 2019 yılından bu yana TEİAŞ 5. Bölge Müdürü olarak Sakarya'da görev yapan Yavuz, yeni görevine başladı.

Uzun yıllardır TEİAŞ bünyesinde görev yapıyor

1969 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Yüksel Yavuz, 1998 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.

Meslek hayatına aynı yıl Türkiye Elektrik Üretim İletim AŞ bünyesinde mühendis olarak başlayan Yavuz, daha sonra TEİAŞ'ta farklı kademelerde görev aldı.

Yüksel Yavuz kimdir?

Yüksel Yavuz, 2001-2007 yılları arasında mühendis, 2007-2013 yılları arasında grup başmühendisi, 2013-2015 döneminde grup müdür yardımcısı ve 2015-2020 yılları arasında bölge müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

2020-2021 yıllarında vekaleten bölge müdürlüğü görevini yürüten Yavuz, 2021-2026 yılları arasında TEİAŞ 5. Bölge Müdürü olarak görev aldı.

2026 yılı itibarıyla ise TEİAŞ Genel Müdür Yardımcısı Vekili olarak atanan Yüksel Yavuz, kurumun genel müdür yardımcılığı görevini üstlendi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!