Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 18 Ekim 2026 09:52

YENİ Parti Trabzon’da ön seçim! 8 bin 904 üye sandık başında

YENİ Parti Trabzon İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi öncesinde bugün Trabzon’un 18 ilçesinde ön seçim gerçekleştiriliyor.

YENİ Parti Trabzon İl Başkanlığı için mevcut İl Başkanı Mustafa Bak ile Güzide Önsel Uzun yarışıyor. Parti üyeleri, bugün kurulan sandıklarda tercihlerini kullanıyor.

OY VERME İŞLEMİ SAAT 09.00’DA BAŞLADI

Trabzon genelinde 18 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ön seçimde oy verme işlemi saat 09.00’da başladı. Üyeler, saat 18.00’e kadar oylarını kullanabilecek.

ORTAHİSAR’DA ADRES KONAK DÜĞÜN SALONU

Ortahisar ilçesinde ön seçim için oy verme işlemi Konak Düğün Salonu’nda gerçekleştiriliyor. İlçede oy kullanma hakkına sahip 3 bin 650 üyenin sandığa gitmesi bekleniyor.

GÖZLER SANDIKTAN ÇIKACAK SONUÇLARDA

Mustafa Bak ile Güzide Önsel Uzun’un yarıştığı ön seçimde oy verme işleminin saat 18.00’de sona ermesinin ardından oy sayımına geçilecek. Sayımın tamamlanmasıyla birlikte ön seçim sürecinin sonucu belirlenecek.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!