| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 02 Nisan 2025 13:01 Güncellenme tarihi: 02 Nisan 2025 13:47

Volkan Konak Maçka'da son yolculuğuna uğurlanıyor

Volkan Konak'ın cenaze namazı, Maçka Merkez Camisi'nde kılındı. Ünlü sanatçı Güney Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) İskele kentinde verdiği konser sırasında fenalaşarak hayatını kaybeden ünlü sanatçı Volkan Konak, memleketi Trabzon’un Maçka ilçesinde son yolculuğuna uğurlanıyor.

58 yaşında hayata veda eden Konak için İstanbul’da düzenlenen anma töreninin ardından cenazesi dün gece Trabzon’a getirildi. Bugün öğle namazına müteakip Maçka Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazına ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Teknik Direktör Şenol Güneş, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sanatçı Koray Avcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından Volkan Konak’ın naaşı, dualar eşliğinde Güney Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

cenaze-001.webp

cenaze-5.webp

cenaze-3.webp

cenaze-1-002.webp

cenaze-2-001.webp

cenaze-4.webp

cenaze-6.webp

cenaze-7.webp

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

S
Sezgin KAYA
1 yıl önce

Kim olursak olalim.ne olursak olalim sonunda gidici oldugumuzu herkesin kesin olarak bildigi ve kabul ettigi.misafir oldugumuz bu dunyada guzel sozler soyleyelim birbirimize bir aile gibi bakip sarilalim dunya malina deger vermeyelim Dostluk ve kardesligimizi guclendirelim.Kisaca Insan olmayi basaralim.Allah Rahmet etsin.

K
Köprübaşı 61
1 yıl önce

Elhamdülillah Birtane işe yarayan adam katılmamış

T
Trabzon
1 yıl önce

Müslümanlara ve Müslümanlığa cephe olurlar ,laf atarlar sonrada gelirler camide namazını kıldırırlar.Sağ iken ölümüde düşünelim ne olacağımızı da iyi bilelim.Yanlış cümleler kurup Kimseyi rencide etmeyelim.Hepimizin gideceği yer orası istesekte istemesekte.Yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum.