Türk Yıldızları Trabzon'da nefesleri kesti

Türk Yıldızları Trabzon'da gösteri uçuşu yaptı.

Türk Yıldızları Trabzon'da nefesleri kesti

Haber61 - Haber Servisi - Türk Yıldızları Akrobasi Timi Trabzon'da saat 15:30'da gösteri uçuşu yatı


Maçka'da şehit olan Eren Bülbül ve Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik için Ortahisar Belediyesi tarafından organize edilen gösteri uçuşuna halk büyük ilgi gösterdi. Ayasofya'da düzenlenen gösteri için vatandaşlar bölgeye akın etti. Türk Yıldızları sergiledikleri gösterilerle vatandaşlara unutulmaz bir yaşattı. Türk Yıldızları, 35 dakika boyunca havada sergiledikleri akrobatik hareketlerle adeta Trabzonlular’ı mest etti.

Türk Yıldızları'nın gösterisinin hemen öncesinde gösteriyi izlemek için sahilde toplanan kalabalığa hitap eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türk Yıldızları'nın Maçka'da terör saldırısı sonucu şehit edilen Eren Bülbül adına gösteri uçuşu yaptığını söyledi. Başkan Genç “Öncelikle Hava Kuvvetlerimize ve Milli Savunma Bakanlığı'mıza bütün Trabzonlular adına teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Böyle güzel bir gösteriyi biraz buruk bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Malumuz şehrimizde iki şehit verdik. O nedenle bu gösterimizi şu anda bir Türk yıldızı olarak cennette olan Eren Bülbül şehidimize adıyoruz. Yeri cennet mekan olsun, ruhu şad olsun. Bu vesileyle Trabzon'dan bir kez daha sesleniyorum. Terör örgütlerinin arkasındaki güçlerin kimler olduğunu bile bile konuşuyorum. Emelleri ne olursa olsun, bu kocaman Türk milletini ve Türkiye'mizi bölemeyecekler. Böldürmeyeceğiz Allah'ın izniyle” ifadelerini kullandı.

Fotoğraflar için tıklayın
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler