TTSO’dan Anneler Günü Mesajı

TTSO Anneler günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

TTSO’dan Anneler Günü Mesajı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu milletimizin en önemli degerlerinden birinin de annelik ve anne sevgisi olduğunu vurgulayarak anneler gününü kutladı.

Anne sevgisinin toplumların karekterini oluşturduğunu, Anadoluda bu sevginin doruklarda yaşandıgını ifade eden TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ‘’Anne sevgisi bütün sevgilerin üzerindedir. Bu sevgi toplumlarıda karakterize eder. Ülkemizde özellikle Anadolu’da anneliğe ve anneye atfedilen değer bir başkadır. Anne sevgisi önce aileyi sonra toplumu bir arada tutan en güçlü bağlarımızdan biridir..Bu bağ ne kadar güçlü ve derinse milletimizin geleceği o kadar aydınlıktır." dedi

Başkan Hacısalihoğlu yakın çevremizde yaşanmakta olan savaşların annelere bir çok acı yaşattığını, kısa sürede barışın tesis edilmesinin yeni acıları önleyecegini işaret etti. Hacısalihoğlu, "Savaşları barışa dönüştüren anne sevgisi dünyanın barış ve esenliğinde büyük pay sahibi olduğu aşikardır.’’ şeklinde sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber