Trabzon Ticaret Borsası'nın (TTB) geleneksel hale getirdiği Üye Buluşmaları Maçka ve Ortahisar ilçeleriyle devam etti.
Çay sektöründe faaliyet gösteren üyelerle başlayan buluşmalar kapsamında daha önce Of, Sürmene, Araklı, Arsin ve Yomra ilçelerindeki üyelerle bir araya gelen TTB yönetimi, bu kez Maçka ve Ortahisar'da faaliyet gösteren üyelerle buluştu.

SEKTÖRÜN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
TTB Meclis Başkanı Yılmaz Karadeniz, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantılarda sektörlerin mevcut durumu değerlendirildi.

Birlik ve dayanışma ortamında geçen buluşmalarda üyelerin beklenti, talep ve önerileri dinlenirken, karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileri ve yeni döneme ilişkin planlamalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

"ÜYELERİMİZİN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ"
TTB Meclis Başkanı Yılmaz Karadeniz ile Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, iki yıl önce başlatılan ve geleneksel hale gelen Üye Buluşmalarının önemli kazanımlar sağladığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Üyelerimizle bir araya gelmek, sektörlerimizin mevcut durumunu değerlendirmek ve karşılıklı istişarelerde bulunmak bizim için büyük önem taşıyor. Yeni sezon öncesinde verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Görüş ve önerileriyle katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz."
PROGRAM GELECEK HAFTA TAMAMLANACAK
Trabzon Ticaret Borsası'nın Üye Buluşmaları, gelecek hafta Düzköy, Akçaabat, Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Tonya ve Şalpazarı ilçelerinde faaliyet gösteren üyelerle gerçekleştirilecek toplantılarla sona erecek.

