Trabzonlulara özel İzmir marşı performansı

Opera sanatçısı Defne Aydın ve piano sanatçısı Nazlı Hacıalioğlu, İzmir marşını Trabzonlulara özel olarak seslendirdiler.

Trabzonlulara özel İzmir marşı performansı

Merkezi Trabzon’da olan Bizim Neslin Uşakları Derneği, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel bir konser hazırlığı yaptılar. Ancak pandemi nedeniyle ertelenen konser sonrası, opera sanatçısı Defne Aydın ve piano sanatçısı Nazlı Hacıalioğlu Trabzon’daki hemşerileri için özel seslendirdikleri İzmir Marşının videosunu gönderdiler.

Bizim Neslin Uşakları Derneği yaptığı açıklamada “Kendileri ile Trabzon’da konser organizasyonu planladığımız fakat pandemi sebebiyle gerçekleştiremediğimiz opera sanatçısı Defne Aydın ve piano sanatçısı Nazlı Hacıalioğlu Milli Mücadelenin zafer günü olan 30 Ağustos’un yıldönümünde, bizleri kırmayarak Avusturalya’nın başkenti Viyana’dan cumhuriyete yaraşır bir zerafetle Trabzonlu hemşehrileri için bu kaydı yaptılar. Teşekkürlerimizi sunuyor ve başarılarının devamını diliyoruz.” İfadelerini kullandılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber