Trabzonlu isim vücut geliştirme federasyonunda yönetici oldu

Kerim Sevinç Federasyonda tekrar yönetici oldu.

Trabzonlu isim vücut geliştirme federasyonunda yönetici oldu

Kerim Sevinç Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nda tekrar yönetici oldu.

Kerim Sevinç kimdir?

1999 yılında Trabzon’da vücut geliştirme, fitness ilk il temsilcisi olan Kerim Sevinç aynı yıl Malatya’da vücut geliştirme, fitness antrenörlük belgesini alarak Trabzon’un ilk kez bu branşlarda resmi antrenörü oldu. 

1999 yılı ile 2016 yılları arası Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile birçok faaliyeti organize edip, birlikte gerçekleştirdi. 

2002 yılında ilk ulusal yarışmayı Trabzon’a alarak federasyon başkanı ve tüm federasyonu Trabzon’a taşımayı başardı. 2004 yılında çıtayı yükselterek vücut geliştirme, fitness ve bady fitness yarışması ve antrenörlük kursunu Trabzon’a taşımayı başardı. 2010 bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasını Trabzon’a kazandırmış olup, o yıl yeterli tesis olmadığı için yarışma Şanlıurfa’ya kaydı. 1999-2016 arasında Trabzon’da çok sayıda sporcu yetiştirip aralarında Türkiye ve dünya da derece yapanları oldu.  Trabzon Karşıyaka Spor Kulübü, Necmiati Spor Kulübünde yöneticilik yapmış olup, Trabzonspor ve Büyükşehir Belediyesine ilk kez kendi yetkisinde olan branşlarını açmıştır.

Ardından, efor spor kulübünü kurup bir dönem başkanlığını yapmıştır. Vücut geliştirme, fitness milli takım antrenörlüğü yapmaktadır. 2005 yılında ilk kez o dönemin federasyon başkanı Ahmet Okumuş tarafından Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Yöneticiliğine getirilmiş bir müddet yöneticilik yaptıktan sonra görevden istifa etmiştir. Görev yaptığı sürece içerisinde çok sayıda plaket, çeşitli belgeler almıştır. Beşikdüzü Üniversitesinde yapılan bilek güreşi turnuvasına katkı sağlamıştır, KTÜ ünivesiteler arası yarışmalara ilk kez bilek güreşinin önünü açarak takımı Bilecik Edibali Üniversitesine getirmiştir.

2016 yılı Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyon Başkanı Niyazı Kurt tarafından atanarak yönetim kurulu üyesi olmuştur.

Trabzonlu isim vücut geliştirme federasyonunda yönetici oldu

Trabzonlu isim vücut geliştirme federasyonunda yönetici oldu

Trabzonlu isim vücut geliştirme federasyonunda yönetici oldu

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler